Skip to content

Het bedrukken van papier vormt nog steeds onze kernactiviteit. Dit gebeurt met ambachtelijk vakmanschap op een industriële manier. Ons persenbestand bestaat uit vier- en achtkleurenpersen in het A3 en A2 formaat (tot 52×74), waardoor praktisch elke drukorder rendabel geproduceerd kan worden.

Ons drukproces voldoet geheel aan de ISO-12647 norm. Daardoor weet je van te voren hoe je kleuren eruit komen te zien. Dat kan op je eigen beeldscherm, of door een kleurechte Iso-proef van ons te gebruiken. Door onze standaards en automatisering weet je zeker dat uw kleuren elke keer hetzelfde zullen zijn. Wil je liever zelf een druk op de knop geven? Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij het drukken van jouw werk. Op afstand elke losse stap volgen kan ook, via de webportal heb je elk moment inzicht in de voortgang van ons proces.

Een bijzondere verschijning is onze 8-kleuren Komori met Led-UV droging. Dit is een milieuvriendelijke, duurzame variant op UV-droging met alle voordelen van dien: direct droog, geen antismetpoeder en de kleurkracht van gestreken papier op ongestreken papier. Onze pers is de eerste ter wereld welke in deze configuratie is uitgerust met Led droging. Dit resulteert in een zeer schoon en proces met weinig energieverbruik zonder het gebruik van alcohol.

Lees hier meer over de duurzaamheid van deze pers en ons bedrijf.

Back To Top